Fra 6 Januar / Vinter
Åben Mandag – Søndag
Aften 17.30-00.00 (sidste bestilling 20.30)
En aften på værdsat
(Kan laves vegetarisk UDEN forudbestilling)
| Forret | |
|---|---|
| Torsk – Vintergrønt – Spæk – Beurre Cancalaise | |
| Brød og tilbehør | |
| Mellemret | |
| Mørk Mumme – Beder – Gulerod – Rosmarin | |
| Hovedret | |
| Kalv – Svampe – Løg – Pommes Aligot | |
| Dessert | |
| Æble – Citron timian – Karamel – Creme Fraiche | |
| Pris | |
| 4 retter | 345 ,- |
| Tilkøb | |
| 4 glas vin tilpasset menuen | 275 ,- |
| 2 snacks efter kokkens humør og bobler | 125 ,- |
| Signaturret / Krabbe – tomat – piment – rygeost | 100 ,- |
| Signaturret / Grisebryst – æble – kål – karameliseret honning | 100 ,- |
| Signaturret / Tatar – Soya – Ost – Purløg | 100 ,- |
| Osteservering / 3 danske oste med behørig garniture | 100 ,- |
| 2 petit fours og kaffe/te | 75 ,- |
| Vine pr glas | 85 ,- |
| En hel aften på Værdsat | |
| Snacks og bobler | |
| 2 snacks efter kokkens humør og bobler | |
| Forret | |
| Torsk – Vintergrønt – Spæk – Beurre Cancalaise | |
| Brød og tilbehør | |
| Signaturret / Grisebryst – æble – kål – karameliseret honning | |
| Mellemret | |
| Mørk Mumme – Beder – Gulerod – Rosmarin | |
| Hovedret | |
| Kalv – Svampe – Løg – Pommes Aligot | |
| Osteservering | |
| 3 danske oste med behørig garniture | |
| Dessert | |
| Æble – Citron timian – Karamel – Creme Fraiche | |
| Petit Four | |
| 2 petit fours og kaffe/te | |
| Pris | |
| Snacks, bobler, 6 retter og petit four inkl. 6 glas vin eller saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te | 995,- |