Fra 6 Januar / Vinter
Åben Mandag – Søndag
Aften 17.30-00.00 (sidste bestilling 20.30)
En aften på værdsat
(Kan laves vegetarisk UDEN forudbestilling)
Forret | |
---|---|
Torsk – Vintergrønt – Spæk – Beurre Cancalaise | |
Brød og tilbehør | |
Mellemret | |
Mørk Mumme – Beder – Gulerod – Rosmarin | |
Hovedret | |
Kalv – Svampe – Løg – Pommes Aligot | |
Dessert | |
Æble – Citron timian – Karamel – Creme Fraiche | |
Pris | |
4 retter | 345 ,- |
Tilkøb | |
4 glas vin tilpasset menuen | 275 ,- |
2 snacks efter kokkens humør og bobler | 125 ,- |
Signaturret / Krabbe – tomat – piment – rygeost | 100 ,- |
Signaturret / Grisebryst – æble – kål – karameliseret honning | 100 ,- |
Signaturret / Tatar – Soya – Ost – Purløg | 100 ,- |
Osteservering / 3 danske oste med behørig garniture | 100 ,- |
2 petit fours og kaffe/te | 75 ,- |
Vine pr glas | 85 ,- |
En hel aften på Værdsat | |
Snacks og bobler | |
2 snacks efter kokkens humør og bobler | |
Forret | |
Torsk – Vintergrønt – Spæk – Beurre Cancalaise | |
Brød og tilbehør | |
Signaturret / Grisebryst – æble – kål – karameliseret honning | |
Mellemret | |
Mørk Mumme – Beder – Gulerod – Rosmarin | |
Hovedret | |
Kalv – Svampe – Løg – Pommes Aligot | |
Osteservering | |
3 danske oste med behørig garniture | |
Dessert | |
Æble – Citron timian – Karamel – Creme Fraiche | |
Petit Four | |
2 petit fours og kaffe/te | |
Pris | |
Snacks, bobler, 6 retter og petit four inkl. 6 glas vin eller saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te | 995,- |