Åben Mandag – Søndag

Aften 17.30-00.00 (sidste bestilling 20.30)

En aften på værdsat

(Kan laves vegetarisk UDEN forudbestilling)


Forret
Torsk – Vintergrønt – Spæk – Beurre Cancalaise
Brød og tilbehør
Mellemret
Mørk Mumme – Beder – Gulerod – Rosmarin
Hovedret
Kalv – Svampe – Løg – Pommes Aligot
Dessert
Æble – Citron timian – Karamel – Creme Fraiche
Pris
4 retter 345 ,-
Tilkøb
4 glas vin tilpasset menuen 275 ,-
2 snacks efter kokkens humør og bobler 125 ,-
Signaturret / Krabbe – tomat – piment – rygeost 100 ,-
Signaturret / Grisebryst – æble – kål – karameliseret honning 100 ,-
Signaturret / Tatar – Soya – Ost – Purløg 100 ,-
Osteservering / 3 danske oste med behørig garniture 100 ,-
2 petit fours og kaffe/te 75 ,-
Vine pr glas 85 ,-
En hel aften på Værdsat
Snacks og bobler
2 snacks efter kokkens humør og bobler
Forret
Torsk – Vintergrønt – Spæk – Beurre Cancalaise
Brød og tilbehør
Signaturret / Grisebryst – æble – kål – karameliseret honning
Mellemret
Mørk Mumme – Beder – Gulerod – Rosmarin
Hovedret
Kalv – Svampe – Løg – Pommes Aligot
Osteservering
3 danske oste med behørig garniture
Dessert
Æble – Citron timian – Karamel – Creme Fraiche
Petit Four
2 petit fours og kaffe/te
Pris
Snacks, bobler, 6 retter og petit four inkl. 6 glas vin eller saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 995,-