Åben Mandag – Søndag 11.00-15.30
| Frokost | |
|---|---|
| Smørrebrød | |
| Pris | |
| Æggemad | 95 ,- |
| Æg – rejer – hollandaise – dild | |
| Ostemad | 115 ,- |
| Gammel knas – pære – brændt hyben | |
| Tomatsild | 85 ,- |
| Sild på vores måde – ost – variation af tomat | |
| Kartoffel & Porre | 85 ,- |
| Sprød kartoffel – porrekompot – tørret yoghurt – løvstikke | |
| Laksemad | 125 ,- |
| Koldrøget laks – kartoffel – citron – urtecreme | |
| Rejemad | 145 ,- |
| Håndpillede rejer – sauce Choron – dildmayo | |
| Rørt tatar | 95 ,- |
| Hakket og rørt inderlår – æggeblomme – sprød kartoffel | |
| Hønsesalat | 115 ,- |
| Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost | |
| Oksemad | 125 ,- |
| Estragon mayo – kartoffel chips – løg | |
| Tomat | 85 ,- |
| Tomat – mozzarella – sort peber – balsamico | |
| Dagens stykke | 75 ,- |
| Spørg betjeningen | |
| Desserter | |
| Pris | |
| Citronsol – mandarin – hvid chokolade – solsikke | 100 ,- |
| Æble – citron timian – karamel – creme fraiche | 100 ,- |
| 3 danske oste med behørig garniture | 100 ,- |
| Petit Four | Dagspris |
| Frokost Menu | |
| Kartoffelmad – porrekompot – tørret yoghurt – løvstikke | |
| Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost | |
| Æble – citron timian – karamel – creme fraiche | |
| Petit Four | |
| Pris | |
| 4 Serveringer | 295 ,- |
| 4 Serveringer inkl. 3 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te | 550 ,- |