Åben Mandag – Søndag 11.00-15.30
Frokost | |
---|---|
Smørrebrød | |
Pris | |
Æggemad | 95 ,- |
Æg – rejer – hollandaise – dild | |
Ostemad | 115 ,- |
Gammel knas – pære – brændt hyben | |
Tomatsild | 85 ,- |
Sild på vores måde – ost – variation af tomat | |
Kartoffel & Porre | 85 ,- |
Sprød kartoffel – porrekompot – tørret yoghurt – løvstikke | |
Laksemad | 125 ,- |
Koldrøget laks – kartoffel – citron – urtecreme | |
Rejemad | 145 ,- |
Håndpillede rejer – sauce Choron – dildmayo | |
Rørt tatar | 95 ,- |
Hakket og rørt inderlår – æggeblomme – sprød kartoffel | |
Hønsesalat | 115 ,- |
Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost | |
Oksemad | 125 ,- |
Estragon mayo – kartoffel chips – løg | |
Tomat | 85 ,- |
Tomat – mozzarella – sort peber – balsamico | |
Dagens stykke | 75 ,- |
Spørg betjeningen | |
Desserter | |
Pris | |
Citronsol – mandarin – hvid chokolade – solsikke | 100 ,- |
Æble – citron timian – karamel – creme fraiche | 100 ,- |
3 danske oste med behørig garniture | 100 ,- |
Petit Four | Dagspris |
Frokost Menu | |
Kartoffelmad – porrekompot – tørret yoghurt – løvstikke | |
Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost | |
Æble – citron timian – karamel – creme fraiche | |
Petit Four | |
Pris | |
4 Serveringer | 295 ,- |
4 Serveringer inkl. 3 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te | 550 ,- |